Eşim Beni Aldatıyor Mu?

Eşim Beni Aldatıyor Mu?

 

Eşim Beni Aldatıyor mu?

 

Öncelikle umuyoruz ki mutlu bir evliliğiniz vardır. Fakat herkesin mutlu bir evliliği olacak diye bir kaide yok. Yapılan araştırmalara göre son 10 yılda yapılan evliliklerin %38 inde boşanma süreci görülmüş. Bunun birinci sebebi ise aldatılma. Vega Dedektif olarak aklınızda bulunan soru iaşretlerini ortadan kaldırıyoruz.

Eşim beni aldatıyor mu sorusuna yönelik cevapları yazımızda bulabilirsiniz. Eşinizin sizi aldattığını düşünebilirsiniz veya görmüş,duymuş olabilirsiniz. Elinizde bir kanıt olmadan hukuki süreçte haklılık payınız bulunmamaktadır. Bunu kanıtlamak ve elinizde kanıt oluşturmak için bizi arayabilirsiniz. Eşinizin sizi aldatmasını size olan tavır ve daranışlarından anlamanız pek mümkün değil.

 

Bunu da kanıtlamak için Vega Dedektif hizmetlerinden olan takip etme ve aldatılma kanıt hizmetimizi kullanabilirsiniz.

 

Peki Nasıl Kanıtlıyoruz?

Öncelikle bizi arayıp eşinizin fotoğrafını boyunu ve çok sık tercih ettiği mekanları (iş, okul, kafe vb.) bize bildirmeniz gerekmekte. Sürecin devam etmesi ve sizlerle olan güven sorunumuzun olmaması için sizi günlük ve saatlik bilgilendiriyor, fotoğraflayıp tarafınıza kanıt niteliğinde gönderiyoruz. Dedektif olarak bunları yaparken ise siz olsanız dahi bizi farketmiyorsunuz.

 

Çünkü aslında gizlenip normal bir insan gibi halka karışıp sizlere kanıt niteliğinde deliller sunuyoruz. Evliliklerinizde ve aldatılma sürecinizde her zaman çözüm odaklı öneriler ve kanıtlar oluşturuyoruz. Detaylar için bizleri arayabailir ve Vega Dedektif üzerinden ulaşabilirsiniz.

 

Güncel dedektif ücretleri ve özel dedektif hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Bizlere 7/24 ulaşabilirsiniz